2236044084 6978066544 Σπερχειάδα Φθιώτιδας katsantoniskostas@gmail.com

 

 


 

ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ 
Εμπόριο και τοποθέτηση μαρμάρων | Σπερχειάδα Φθιώτιδας

 

Η επιχείρηση μας ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στην Σπερχειάδα από το 1984 και δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου και της τοποθέτησης μαρμάρων, παρέχοντας ποιοτικές και κομψές κατασκευές.

Η επιχείρηση ξεκίνησε από τον πατέρα μας ο οποίος με μεράκι και πολύ αγάπη προς το επάγγελμα μεταλαμπάδευσε τις γνώσεις και την αγάπη του στα παιδιά του και συνεχίζουμε να εξελίσσουμε την επιχείρηση καθημερινά.

Περισσότερα

 

 

Επενδύσεις τζακιών

Επενδύσεις τζακιών

Κατασκευάζουμε επενδύσεις τζακιών σε οποιαδήποτε διάσταση ταιριάζει στις ανάγκες σας καθώς και σε ποικιλία χρωμάτων για κάθε γούστο.

Κατασκευή μπάνιων

Κατασκευή μπάνιων

Το μάρμαρο σε ένα μπάνιο δίνει στυλ και φινέτσα. Έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσουμε τα μάρμαρα του μπάνιου σας σε ότι διάσταση θέλετε και σε διάφορους χρωματισμούς.

Κατασκευή μνημέιων

Κατασκευή μνημέιων

Κατασκευάζουμε μνημεία με έμφαση στην λεπτομέρεια σε διάφορα σχέδια και χρώματα και εγγυόμαστε την ανθεκτικότητα στα χρόνια.

Κατασκευή δαπέδων

Κατασκευή δαπέδων

Κατασκευάζουμε ποιοτικά δάπεδα σε διάφορους χρωματισμούς και σχέδια με ανθεκτικότητα στις φθορές της καθημερινής χρήσης.

Κατασκευή σκαλών

Κατασκευή σκαλών

Οι σκάλες με το πέρασμα του χρόνου αποκτούν αλλοιώσεις και φθορές. Γι αυτό και το μάρμαρο που θα τοποθετηθεί θα πρέπει να είναι ανθεκτικό. Το μάρμαρο υπερέχει σε σχέση με άλλα υλικά όπως το ξύλο και είναι πολύ ανθεκτικό στην τριβή.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για ένα άψογο αποτέλεσμα με έμφαση στις λεπτομέρειες σε οποιαδήποτε κατασκευή χρειαζόσαστε!

Περισσότερα