2236044084 6978066544 Σπερχειάδα Φθιώτιδας katsantoniskostas@gmail.com
hero image
 


 

ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
Εμπόριο και τοποθέτηση μαρμάρων | Σπερχειάδα Φθιώτιδας

 

Στην επιχείρηση μας ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ θα βρείτε πολλές επιλογές σε μάρμαρα και γρανίτες σε διάφορους χρωματισμούς και ποικίλα σχέδια φτιαγμένα από εμάς με έμφαση στις λεπτομέρειες και πολύ μεράκι.

Οι κατασκευές που δημιουργούμε είναι υψηλής αντοχής στον χρόνο και εξαιρετικής ποιότητας χαρίζοντας ποιότητα στον χώρο που θα τοποθετηθούν.

Με την εμπειρία που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε επαγγελματίες τεχνίτες αλλά και ιδιώτες και να δημιουργήσουμε από την πιο εύκολη έως και την πιο περίπλοκη κατασκευή για εσάς με μοναδικό design.

Διαθέτουμε εξειδικευμένα μηχανήματα επεξεργασίας πετρωμάτων και εξυπηρετούμε όλο τον νομό Φθιώτιδας έχοντας στο portfolio μας χιλιάδες έργα που έχουμε υλοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια.

 


 

 
     
 
Eπενδύσεις τζακιών
Κατασκευάζουμε επενδύσεις τζακιών σε οποιαδήποτε διάσταση ταιριάζει στις ανάγκες σας καθώς και σε ποικιλία χρωμάτων για κάθε γούστο.
 
     
     
 
Δάπεδα
Κατασκευάζουμε ποιοτικά δάπεδα σε διάφορους χρωματισμούς και σχέδια με ανθεκτικότητα στις φθορές της καθημερινής χρήσης.
 
     
     
 
Μνημεία
Κατασκευάζουμε μνημεία με έμφαση στην λεπτομέρεια σε διάφορα σχέδια και χρώματα και εγγυόμαστε την ανθεκτικότητα στα χρόνια.
 
     
 
 
     
 
Μπάνια
 Το μάρμαρο σε ένα μπάνιο δίνει στυλ και φινέτσα. Έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσουμε τα μάρμαρα του μπάνιου σας σε ότι διάσταση θέλετε και σε διάφορους χρωματισμούς.
 
     
     
 
Σκάλες
Οι σκάλες με το πέρασμα του χρόνου αποκτούν αλλοιώσεις και φθορές. Γι αυτό και το μάρμαρο που θα τοποθετηθεί θα πρέπει να είναι ανθεκτικό. Το μάρμαρο υπερέχει σε σχέση με άλλα υλικά όπως το ξύλο και είναι πολύ ανθεκτικό στην τριβή.
 
     
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για ένα άψογο αποτέλεσμα με έμφαση στις λεπτομέρειες σε οποιαδήποτε κατασκευή χρειαζόσαστε!