2236044084 6978066544 Σπερχειάδα Φθιώτιδας katsantoniskostas@gmail.com
hero image
 
 

ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
Εμπόριο και τοποθέτηση μαρμάρων | Σπερχειάδα Φθιώτιδας

 

Η επιχείρηση μας ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στην Σπερχειάδα από το 1984 και δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου και της τοποθέτησης μαρμάρων, παρέχοντας ποιοτικές και κομψές κατασκευές.

Η επιχείρηση ξεκίνησε από τον πατέρα μας ο οποίος με μεράκι και πολύ αγάπη προς το επάγγελμα μεταλαμπάδευσε τις γνώσεις και την αγάπη του στα παιδιά του και συνεχίζουμε να εξελίσσουμε την επιχείρηση καθημερινά.

Η πολυετή εμπειρία που διαθέτουμε μας κάνει να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε σε κάθε περίπτωση, ακόμα και στις πιο απαιτητικές κατασκευές και να εγγυώμαστε στους πελάτες μας την ποιοτική κατασκευή και την αντοχή στον χρόνο.

 
 
 
 
 

   
   
   
 

 

Με μεράκι και Φαντασία

Μπορούμε να κατασκευάσουμε σκάλες, δάπεδα, μπάνια επενδύσεις τζακιών και πολλά ακόμα ενώ ειδικευόμαστε στην κατασκευή μαρμάρινων μνημείων.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου που μας προτιμάει ενώ συνεργαζόμαστε με πολλούς επαγγελματίες σε ολόκληρη την περιοχή.

Αναλαμβάνουμε δουλειές σε όλη την Φθιώτιδα και σας εγγυόμαστε μια ποιοτική δουλειά με βάση στις λεπτομέρειες και την αντοχή στον χρόνο.